Palvelut

Koulutuspalvelut

Koulutuspalveluista löytyy kaikille jotain: käytösneuvontaa / ongelmakoirakoulutusta, yksityistunteja, kursseja, aktivointipäiviä, koirien peli-iltoja ja pentujen leikkitreffejä.

Kurssit, luennot ja teemapäivät vaihtelevat vuodenajan ja kysynnän mukaan. Jatkuvalla haulla alkavista kursseista saatavilla pentukoulu ja hihnakäytös -kurssi. Uusi kurssi alkaa, kun kyseiselle kurssille on vähintään 3 ilmoittautunutta.

Yksityistuntia voit tiedustella milloin vain. Sovitaan tunnin aika ja aihe yhdessä. Käytösneuvontaan / ongelmakäytöksiin liittyvissä asioissa yhteydenotto etukäteen on myös tärkeää, jotta päästään ongelmanratkaisussa alkuun. Tämän jälkeen lähdetään miettimään miten asiassa edetään.

Tervetuloa koira-aiheisten palvelujen pariin!

Tulevat kurssit 2023

Pirkanmaan-Koirakeskus

Käytösneuvonta / ongelmakoirakoulutus

Koirien käytöshäiriöiden taustalla voi olla monenlaisia syitä. Pahimmillaan ne haittaavat sekä koiran että omistajan hyvinvointia ja tekevät arjesta hyvin stressaavaa kaikille. Mitä kauemmin koira saa epätoivottua käytöstä toteuttaa, sitä vahvemmaksi käytös tulee. Käytöshäiriöiden hoito on tehokkainta, jos se aloitetaan mahdollisimman nopeasti häiriön tullessa esiin, eikä odotella, että käytös menee itsellään ohi. Yleensä aika ei paranna vaan pahentaa käytöstä.

Ongelmallisia voivat olla mm. seuraavat käytökset:

  • Pelkoihin ja arkuuteen liittyvät käytökset
  • Eroahdistus
  • Remmirähjäys
  • Aggressiivinen käytös
  • Resurssiaggressiivisuus (ruokakupin, luiden, sohvan puolustaminen)
  • Sisäsiisteysongelmat
  • Tuhoaminen
  • Jahtaaminen (esim. autojen, polkupyörien tms.)

Älä epäröi olla yhteydessä jos koirasi käyttäytymisessä joku asia askarruttaa tai haittaa perheen arkea.

Tuotemyynti

Pienimuotoinen koiratarvikemyymälä löytyy  kotini yhteydestä Parkanosta. Parkanon keskustan alueella kotiintoimitus mahdollista.

Tuotemyynti keskittynyt aktivoiviin leluihin (mm. West Paw, Kong) ja Happy Dog merkkiseen koiranruokaan. Valikoimasta löytyy paikan päältä: Natural Menun puolikosteat ruoat / koulutusnamit, Naturis Fresh Meat koiranmakkarat, siankorvia, luita, leluja, makuualustoja, Orbiloc huomiovalot ja tarvikkeet.

Paikan päältä löytyy myös Happy Dog -koiranruokasarjan tuotteita. Suosittuihin, allergisillekin koirille hyvin sopivaan saksalaiseen Happy Dog -sarjaan pääset tutustumaan paremmin www.happydog.de/fi tai poikkeamalla juttelemassa lisää. Voit myös laittaa viestiä, niin katsotaan mikä ruoka olisi koirallesi sopiva. Toimin VIPStore jälleenmyyjänä, joten kauttamme saat käyttöösi VIPStoren koko valikoiman.

Olethan yhteydessä ennen tuloasi, niin saat ajo-ohjeet ja tiedämme olla sinua vastassa!  Tervetuloa koiramaisille ostoksille!

Pirkanmaan Koirakeskus koiranruoat
Pirkanmaan Koirakeskus koiranruoat
Pirkanmaan Koirakeskus koiratarvikkeita